Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj te srati igra je VRH ono Znaci BOZE
Konkurent call of duty :)) koji su to strucnjaci da mi je znati,cod je unisten,a sada vlada BattleField
60 eura vec spremno za igricu! JEDVA CEKAM!!!!!
I moj bittorrent spreman
Buraz sjedi i igraj sam, ja cu online da prebijam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
al ce uzet ovaj Rockstar Games pare da valja
Uzeli skoro milijardu kod gta 5 za ps3,a razvoj igre kostao oko 256 Miliona$
znaju ljudi kako se radi sa parama, al ima ovaca koji su vec kupili prvu verziju ,i koju ce kupiti i ovu drugu FPS verziju.
Amerika ima najveci broj zatvorenika na svijetu upravo zahvaljujuci filmovima,muzici,igrama i televiziji koji odhranjuju djecu i uz koja ona izrasta. 3-4 generacije u takvom sistemu proizvode debile,propale familije,kriminal,drogerase kojima je samo stalo da trose,drogiraju se i provode sto bolje. To je jos poznato pod drugim imenom EVOLUCIJA. Tako Satanisti i Iluminati od normalnog covjeka naprave debila koji slavi Satana i neznajuci.
Ne kako bolan, zensko sam, igram igrice, studiram, nista mi ne fali.
Ne kaki*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)