Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka web stranica i svaki email moze imati samo onaj ko i dokaze da je to on. Sve ostalo je kriminal,. Hoces portal, nije problem, posalji dokumente i to se vec radi kod mnogih jacih stranica . Znaci provjera identifikacije osobe . Prvo upload licnu pa onda te online i slika. I provjeri.
Pa kod nas treba Scepo na dozivotnu robiju zbog stalnog plasiranja laznih vijesti.
samo vijesti koje nam serviraju cnn bbc i ostali umrezeni liberalni propagandni agenti ( ne znam zasto postoji vise od jedan uopce,koga muntaju) pa i klix.ba su prave 100% provjerene vijesti. Ko je citao 1984 zna sta je ministarstvo Istine.
Facebook je propo
Naši političari tako dobro lažu da nikakav update nemože pomoć
najjaci su...otacihnjihov...
Naši političari tako dobro lažu da nikakav update nemože pomoć
Imal kakva takva aplikacija za BiH nezavisne TV i portale ? :)