Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta, turis ga u prkno i testiras se?
Novi alat prostitutki: usb i laptop ...
Uskoro ćemo imati USB ulaz iza uha (ili na drugom pogodnom mjestu) i vršiće se dijagnoza zdravlja priključenjenjem na laptop, kao kod ovih novijih auta. Također ćemo moći slušati muziku, gledati filmove, otići na internet i raditi sve direkt preko tog ulaza. Čak ćemo moći i ljubav voditi putem kablovske ili bežične konekcije, a mozak nam više neće trebati, kao ni emocije.
Ima li šta da ga liječi, majku vam farmaceutsku!
VAG DIJAGNOSTIKA OD SADA DOSTUPNA I ZA LJUDE ! 😂😂 Mozel se nastimat vise ubrizgravanja krvi u noge da brze trcim? 😄
meni ovaj uredjaj vise lici na cackalicu nego na USB uredjaj... ne mogu demantovati njegov rad, al mogu demantovati njegov izgled na kojem se ne primjeti nijedan dijelic bilo kojieg USB interface-a.
A bas sam mislio da USB postaje proslost :) u svakom slucaju, pozdravljam napredak nauke
a mis prenosi ? 😁
@OtokaBoy, evo devicea za tebe i decka :)))