Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu misliti kolike će redove da naprave profesionalni fotografi koji će sada da odbace svoje Hasselbladove, Canone i Nikone te pohrle u trgovine da kupe ovo profesionalno čudo. Već vidim naslovne stranice Playboya, Time i National Geographica na kojima su profesionalne fotografije uslikane sa ovim profesionalnim dodatkom koji iPhone pretvara u profesionalni fotoaparat. Isto tako vidim kako će vrijednost Hasselbladovih dionica strmoglavo da padne već od sutra ujutro kada se ovaj profesionalni dodatak pojavi na policama profesionalnih trgovina fotografske opreme za profesionalne fotografe.
*Zajko : ima u pekari brate :D
Eh kad su glupani bili pa davali tolike pare na nekakve bezvezne Carl Zeiss objektive koji imaju f0,8 a mogli su lijepo sačekati malo pa kupiti ovo profesionalno čudo za 199 dolara.
jarane moj znam ih 7-icu u Bih koji imaju fotoopreme u vrijednosti sto je naveo ovaj @Lupino, nisi ni svjestan koliko je skupa pro fotooprema, samo jedan objektiv kosta 30000 KM!
@@bweartbat Vidiš da je u potpisu Lupino. On nije iz BiH tako da on može posjedovati opremu vrijednu i sto miliona dolara.
seljaci jedni mislite ako vi nemate para da niko nema
znam da moze kostati i vise ali sumnjam da neko iz bosne i hercegovine moze posjedovati opremu koja toliko vrijedi takvu opremu posjeduju fotografi tipa joe mcnally, steve kelby, peter hurley i sl. znaci ljudi koji zaradjuju neverovatne pare fotografijom a sumnjam da to bilo ko iz bh moze sumnjam cak i u zemljama bivse eu
Profesionalni fotoaparat... Razbacuju se pojmovima kako stignu. To me podsjeća na ono kada djeca kažu: \"nismo se vidjeli 100 svjetlosnih godina\". Kad ne znaš šta je profesionalni fotoaparat bolje ga ne uzimaj u usta.
jel fedja krvavac slika sa ovim
khm... ustvari druze profi oprema moze, vjerovao il ne, kostati i vise. ;)
sviju ti kakva je to oprema od 150000 KM jesu li to hassblad i leica posebno za tebe pravili opremu ili si mozda pokupovao sve od nikona ili canona? :S
mozda sam primitivan a ovo meni lici na presravanje
ne pravi se pita od vanago
Koja glupost. Pa tih objektiva ima na ebay-u za sve mobitele za 1-2 dolara. Ali najbolje je profesionalni aparat ahhahahaha. Očigledno su sve profesije danas na niskom nivou, pa je sve profesionalno. Nadam se da vam dobro plaćaju za ovakve glupe tekstove, inače jako nisko padate.
e super vijest, sad cu prodati svu svoju fotoopremu od 150000 KM i kupit ovo čudo, ima čuda da pravim na vjenčanjima! :(
glupost, i prodat ce par miliona primjerka i obogatiti se.... i koji ce mi k ovaj dodatak nek mi neko kaze