Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka ti cast zemljace aferim bravoo 🖐
@PlakalaMujo eno bulevar ti preoteo kacavendu i vasilija, kazu da te vise ne vole.
@dasamznao2 👏 👏
Bravo komsija moj 💪💻 Jos kao djecak volio kosarku, muziku, dj - ing, i igrice na kompu. Od tada se nije odvajao od kompjutera 😊 pPozdrav iz Zenice sa poznatog Ugla 😎 Hare
Sad kad mu bahnu inspekcije, pa iz repertoara od 700 pitanja potegnu pitanja da čovjek vidi da mu je bolje ne izaći u novinama, jer postaje meta uhljeba.
Vidi se sada kako politike bakire i dodo-a gdje vodi, da mladi rade za vanjsko trziste a za BiH nista, zasto ja placam poreze da ide na skolovanje ljude i onda amerikanac i njemac zaraduju od rada osobe koju se mije pare skolovale.
Golemo!!!!! :D respekt čovječe.
Gigant! Sve se može kad se hoće! Ima nas još, i svaka ti čast.
SVAKA ČAST!
Svaka cast..
Mislim da na codu ne pise warefare
👍👍👍
Naravno vani je uspjeh veci jer su ogromne mogucnosti.
Lik zivi u Sarajevu
Svaka cast
"Elder Scrolls Online cinematic trailere" - za ovo ti skidam kapu, bilo bi moćno da se odradi jedna Elder Scrolls animirana serija, nalik na trailere, jer su vrh vrhova.
Hase, gejmerčina stara...vidi se da je kralj po zavidnoj kolekciji akcijskih figurica!
Bravo!
Imenjače masallah.