Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije šesti kojeg nemas nego deveti. Ovaj video je FAKE!
eto sutra fake fakea na autopijaciji za stoju
izlazi ajfon 6 ja nisam gledo ni prvih 5 dijelova
glupa fora ovo je 7. po redu iPhone
Oh my god its new i phone same functions as last model i will buy it just so i can show off how cwool i am and how rich my perents are...
Odlicna vijest ne mogu da docekam ovaj model..imat cu sta da bacim na stol za vrijeme ispijanja kafe :D
Roditeljska paznja:pozurite rezervisite sesticu,jer zaboga,dijete vam nece biti glavni u skoli.A da, ako nemate posudite od komsije,kamatara,banki ,snadite se.
prvi iphone kojeg ne zelim imati 5/5s je vrh za ovaj android dizajn :)
Mislis andorid ima iPhonov izgled? Kad je iphone 1 izasa: http://www.itopnews.de/wp-content/uploads/2012/01/Bildschirmfoto-2012-01-08-um-21.51.11.png i imao taj izgled, andorida nije bilo ni na mapi, a kamo li u trgovinama. O cemu ti pricas jarane?
druze imao sam 2g, tj taj prvi iphone, i bio je drugaciji, 3g/s isto tako, 4/s pogotovo sa dvije staklene strane, 5/s poseban po alu detalju sa strane, ako 6 bude isao sa ovim izgledom, liči na beki high end android telefon ala htc. Pogotovo ako izadje iPhone van veličine normalnog ljudskog dlana, tj. dohvata prsta, to se kosi sa apple idejom pametnog telefona, a o tim detaljima možeš lako naći pdfove na webu.
e ova cigla vise nece u moju kolekciju....
Dobro je, samo nek' nije onaj sat koji ti govori jel' kisneš il te bije sunčanica.
Ovi počeli izbacivati brojeve kao i Golfovi. Promijene karambolku , proglase novi model i navali blesavi narode.
Pa to je cilj kapitalizma: da se pare OKRECU, a ne da stoje. Sto se novac prije obrne, to vise raste ekonomija. Samo to do Balkana jos nije stiglo.
Koji krs u pm. Jos uvijek dominiraju Sony, Samsung, HTC i Nokia, sto je i dobro.
Zavisi gdje si i u kojoj zemlji. U najvecoj i nabitnijoj ekonomiji svijeta to izgleda ovako: http://www.macerkopf.de/wp-content/uploads/2014/01/cirp-smartphone-marktanteil-q4-2013.jpg
@Sarajevo_sg Jos jedan Apple fanboy.
jos jedno sitno zadovoljstvo pacenika.
isti samsung galaxy s 1
sesti koji ne valja
Ahh kasnite , kad sam ja jos furao IPhone 6 , jos dok je Drina Mekusa bila marku i dvajes
Moj telefon koji je izasao prije godinu dana naspram ovog izgleda ko spejs satl. iPhone je za budale.