Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja tek s2 nabavio i furam se po kafama sa njom
spavas li mirno iphone
Lose prezentacije gledam prezentaciju telefona coek priča kako puni frižider kompletna prezentacija se svodi na prezentaciju četiri aplikacije i par dodataka na tel. Ako je suditi po prezentaciji loše do bola :)
Ma realno ja sam očekivao nesto a nisam vidio ništa kompletnu prezentaciju sam pregledao al bukvalno ništa sem procesora i spomenuti aplikacija ali to je onda prezentacija aplikacija i ništa više :)
sad ce inovativni komentari o eksplozijama i pozarima...samsung je najbolji!
Da nije New York?
jest u njujorku..nisi valjda ocekivao da ce ovi copy-google translate-paste "novinari" nesto pogoditi kako treba ? jos napisali da imaju reportera na licu mjesta hahhah
Istovremeno je u Londonu i New Yorku :)
ne da ovaj mesu u frizider
Čuo sam da će ovaj S8 bit prava eksplozija :P
Oj novinara o.O Ne Predstavlja u Londonu nego u New Yorku.
Koliko znam istovremeno je u Londonu i New Yorku :)
daj izbacite tu 20tku i cao sta nas peglate
NIJE OVO ZA SIROTINJU JARANI MOJI
samo ne znam šta će vaši novinari tamo vjerovatno da se brukaju 😂😂😂
Jesu glupe ove reklame ASA osiguranja svasta
Nadama se da su popravili bateriju, inače će biti dobro oružje bombašima-- čitaj muslimanima
@hzhb Što si opterećen muslimanima? Pa šta ako će ti sin biti Ahmed? Pomiri se s tim, bolje je to nego da ga sveštenik 'pregleda' ko doktor.
Stjepane, sine, skini se do pasa - veli pop. Ružno i pomisliti... Bože sačuvaj...