Može vidjeti i iza fotografa
91
U prodaji Nikonove riblje oči
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet se prosipate prevodima prvo, nigdje u sttranim clancima odakle ste kopirali ne pise da moze vidjeti iza fotografa, jednostavno zato jer ne moze svi pisu da objektiv moze vidjeti iza sebe, ali u smislu ugla od 220 stepeni, znaci periferno
jao klix, da objektiv vidi sve pod uglom od 360 stepeni onda bi se moglo reci da vidi iza forografa, 220 stepeni nije ni blizu 360 m4jku vam j3b3m tulavu
za lika sto ima problem sa ravnotezom hehe.. mora da ti je neko namjestaj strasno rasturio ili je rasturao na njemu pa sad ti trebas popravljati i balansirati ;) mozda ti bas treba ovo ribije oko da nadgledas sta ti rade iza ledja sa namjestaja ;)
nisu riblje oci nego riblje oko jednina je jedan je objektiv, nisu dva nije rijec o stereoskopiji
Ne rise majke ti.......ja bih bio prezadovoljan sa bilo kojim sa ovog profila :S
Ja imam telefon, i ono ima naprijed kameru. I ja ukljucim tu kameru i vidim sve iza sebe, tj. fotografa...je li to to? Ako jeste, prodajem ga za 80 KM. Gratis metar kubni ćumura.
\"što znači da može gledati i iza fotografa\" ko gleda iza fotografa,fotografirani ili fotograf ??????
http://www.youtube.com/watch?v=Tr2e-QaklPc&feature=related naje.bali ste o5!
pa oni \'aprati\' na tvom profilu na piku meni sluze da podmetnem pod sto das se ne drma aparati...bitch please
Najpovoljniji kvalitetni digitalni fotoaparati na PIK.BA pod ovim linkom http://www.pik.ba/profil/DigiCam/ :)
hocel neko kupiti kurije oci vrlo povoljno
prodajem njivu, kucu , traktor, lijevi bubreg da bih kupio ovaj objektiv! :(
ljudi nemaju sta da jedu a njima do ovoga, sramota!
Ja imam jedan, ali ne znam koji će mi k...c?