Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Dzekoooooooooooooooooo dijamantu dijamantu Jos kad bi Adobe napravio operativni pa gdje bi bio kraj :)hhahahahaha
uzbuđen sam... al ozbiljno, bas da vidimo
Leopard i Safari.... Pa eto i Microsofta i google-a, pa neka pokusavaju..... bojim se da ne moze bolje :)
@wtf Ne znam. Htio sam im poslati poruku i pitati ih, ali bi mi ofirno i pomislih da me nisu možda banovali zbog kakvih komentara. :D Možda nije do Sa-x. Možda je do Firefoxa samo.
Mogu oni windows povuci za neku stvar, isto kao sto microsoft moze njih povuci za neku stvar kada je pretrazivac u pitanju.
@Vitamin C U pravu si. Sa Firefoxom 3.5 skoro da nema šanse da ostaviš komentar. Nije mi jasno kako ovi iz Sa-x to još uvijek nisu skontali?!
Pa dobro, nemojte napadat curu, zbunila se. ;))) Ovo je stvarno dobra vijest,jer pun mi je k**** vise novih Windows sranja i monopola.Te Vista, te 7...Da hoce im neko dohakat, isto k\'o sto su im i explorer uneredili!:)))
@@ona Isto se i meni dešava, ali upratio sam da se dešava od trenutka kada sam instalirao FF 3.5. I na Facebooku se dešavalo. Koji ti pretraživač onda koristiš?
http://www.thinkgos.com/gos/index.html
ti koristis web preglednik, eto ako nisi znala. PS Piskiriskim vam se na komentare evoi me treci put pise za tacnu sifru kao da sam lud pa ne znam sta ukucavam. I cetvrti put. I peti put seeeerem se na ovu skriptu.. i sesti put. I sedmi i idite u 4pm vi i sajt
Cuj koristi ga mjesecima, a ljudi jos napravili nisu... Koristis mozda browser, ali ne i OS... Razmisli pa reci...
sta koristis dildo??? ovdje je rijec o OSu ne o programu za surfanje netom
Ja ga koristim vec mjesecima :)