Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Holandezi ulazu u znanje i pamet.Kod njih se sat navija prema javnom prevozu koliko su tocni.Nasi nacionalisti i vjeciti uhljebi pamwt i mladost izgone svakodnevno da im slucajno nebi podapinjala i smetala u provodzenju njihovog primitivizma i bahatosti.Primjer genocidnog Duduka na prvom mjestu a ostali su u redu iza njega
I nas su juce pohvalili da napredujemo ka EU,a ne znaju ljudi da nam se survo voz kod Capljine😂😂😂
a mi hocemo ćiru nazad..
Daj nam klix-ce malo vise ovakvih vijesti, nemoj sudjelovati u zaglupljivanju naroda i jeftinim nacionalistickim hajkama. Daj nam vise ovakvih vijesti, ne bi li se glasacka marva zapitala sto u BIH nerma ni funkcionalnih neautomatskih vozova, a kamoli automatskih. Naime, talgo na liniji SA-MO-capljina koliko cujem uvijek kasni po min. pola sata, tako da je voznja talgom skoro duza od voznje busom. A teretni prevoz niko ni ne kontrolise, a teret ne prica: mogu zamisliti sta se tek tu radi!
Holandska željeznica RRF? Ozbiljni ste?
rapid reaction force....
Nisu pogriješili. Samo nisu potpuno informirali. Rotterdam Rail Feeding dio je američke Genesee & Wyoming Inc. specijaliziran za cargo saobraćaj u cijelom Beneluxu. Postoje potpuno dva paralelna željeznička sistema, znači cargo (RRF) i putnički. Putnički saobraćaj izvodi holandski NS.
i mi smo probali prije vas ali et nije uspjelo ode nam talgo u neretvu
Kasne za Talgom
Svaka cast na ideji i provedbi
Tako se ide naprijed.Bravo
DRAGAN MEKTIĆ, ŽELJKO KOMŠIĆ I SENAD HADŽIFEJZOVIĆ - u Predsjedništvo!!!
i safet susic za ministra vanjskih poslova 😁
Dok se u Svedskoj testira prvi grad sa policijskim satom 24 sata dnevno: https://hiddenlolcdn.com/i/217195.png The religion of peace in action.