Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bi li on uzeo 100 km da ga počastiš,ne znam jesu li ga za to programirali.
Vani roboti operisu a mi raspravljamo o plinu i hoce li biti rata. Pa treba nas zatrpati bagerom.
Ljudi po svetu izmisljaju nove stvari, napreduju a mi na balkanu jedni drugima oci da izkopamo. To sve govori o nasoji neandertalskoji rasi.
Radim u jednoj od Cikaski bolnica, ovdje se robotika koristi zadnjih 10 godina popularni Davinchi..
Ja radim za SpaceX. Mos mislit 🙄
Nevjerovatno, buducnost je lijepa, samo treba nastaviti razvijati tehnologiju.
Interesantno je da ovako važna vijest iz oblasti medicine prolazi bez ikakvog komentara, a da je laktaški nerast ili Bakir u pitanju, komentara bi bilo more. Inače, ovo je velika stvar za cijeli svijet.
Ne interesuje nauka nasu seljadiju. Samo koliko djece ima dzeko i da hani jebu mater. To je produktivnost
dok skontaju neku teoriju zavjere pa ce se javit. Malo je komplikovana oblast za teoretisanje pa im treba duže, a čipove i praćenje su već ispucali za vakcine pa ofirno da se ponavljaju