Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silikonska dolina Srpske, puna cica i maca.
Hjoj vlasi su komedija božija, kad sam vidio da imaju to "ministarstvo" prije par mjeseci, pao sam sa stolice, glavni i odgovorni lik je prosipao neku maloumnu dodikistansku propagandu na tviteru, lik koji vjeruje u to da je sveti sava najveći naučnik svih vremena, eto pronađite ko vodi tu komediju. U tom ministarstvu rade ljudi sa diplomama megatrenda, a đikani samo mogu izmisliti još kojeg svetca-kriminalca.
Kako si tako postao pronicljiv milivoje? Kada li te je to Sveti vlahoslav nagradio pronicljivošču i humorom.. Hoćeš li im ti projektirati ovaj park, ima inteligencije u tebi, sigurno dovoljno da završiš predškolsko obrazovanje i pročitaš veselu svesku.
Gledam Univerzitet u Banjaluci ima ne internetu dostupno masu predavanja iz fizike,kinematika,statika,dinamika sve.Isto je i sa predavanjima iz matematike.Kod nas u Sarajevu glavna "naučna" debata se vodi na relaciji na relaciji SDA -KCUS-Sebija -Rifat Šrijelj i slično smećarenje.Sramota.
Majmune govorim o snimljenim predavanjima.Ima karina na stranici mašinskog.
@katozlato365 Imas na yt dosta predavanja sa masinstva, ako te vec zanima.
upiši komentar
usrat cu se od ovih gluposti..