Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Twitter je gotovo pa savršena društvena mreža, servis, idealan za slanje brzih i kratkih vijest. Sjetimo se njegove uloge u informisanju pri važnim događajima, čuvenom hashtagu i sl. Nažalost, na našim prostorima nije toliko popularan. Izgleda da je i u finansijskoj krizi pa i to ima odjeka na nove funkcionalnosti i sporo razvijanje.
Činjenica da na twiteru vijesti putuju brzo i efilkasno. Pitanje je samo kakve vijesti. Jedina prednost društvenih mreža su ovi apeli za pomoć. Ljudima se brže skupe pare za lijekove. Sve drugo ... trla baba lan da joj prodje dan. Kakve fotografije, takve i vijesti. Isfiltrirano, plastično, dobro odvagano i sa nekim ciljem. Kafe su i dalje najljepše kad telefoni nisu na stolu. :)
ovu opciju you tube koristi odavno😂
big brother is watching you.......
a šta radi big sister 😂😂😂😂
@DjangoDjulaga dosadna je :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)