Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indijci leakovani. Provjerite na https://haveibeenpwned.com/ da li je vas email ukljucen
Hakovali otpušteni radnici 😄😄
Fake obavijest samo da se dodatno unisti reputacija Elon Muska i da se nasteti njemu, pise u clanku "Reuters nije mogao da potvrdi autentičnost podataka na pomenutom forumu", mediji su najvece zlo objavljuju lazne izmisljene vijesti da napravili nekom stetu.
Dobro radi ikako koliko je ljudi otpustio.
E sada fino tuzbe Elonu da mu uzmemo i ostale milione sto su mu ostale
Dokazo si da se jedan od mnogih papana koji samo citaju naslov a ne tekst clanka. Pise u tekstu "Reuters nije mogao da potvrdi autentičnost podataka na pomenutom forumu". Nema nigdje dokaza da su to podatci twittera vec nepoznati anonimni lik tvrdi da su ukradeni, tvrdnja bez dokaza.
Ruše Muska
Ja i šta će on sa tim podacima, šta ukrasti i pisati nekim ljudima gluposti, sačekajte kada nestane struje, onda neće imati šta pokrasti.
ocito si glup za danasnje vrijeme. data je danas najskuplja stvar na trzistu, neces vjerovat skuplja od nafte i zlata.
Nemam twitter,nemam facebook,nemam nista od toga vec 10 godina i mislim da uzivam u stvarnom zivotu.Sve sto imam je viber,tu su svi koje znam i koji mi trebaju.Ne interesuje me ko je sta doruckovao i gdje je ko bio na ljetovanju.Puno putujem sa porodicom i uzivam u zivotu bez lajkova.
jos klix da ukines