Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda Forto i Dino iskoriste izum za rjesenje problema zagadjenja Sarajeva ... malo da narendaju cistog zraka ..
Ja Boga mi sa ovim rendam kupus. Nisam znao da je ovo neki filter 😁
Nek nama u Dnevniku plasiraju da je u Pakistanu u saobracajci poginulo dvoje ljudi, a ovakve vijesti samo na Klixu procitas... cccc
U Tuzli u ulici Hendek, u napuštenoj kući pored same ceste, prava mala divlja deponija, gdje redovno ljudi vrše i malu i veliku nuždu, pacovi od pet lika izlaze ko nindža kornjače, dva puta ta je kuća gorila, vatrogasci jedva ugasili a gradonačelnik Jasmin Imamović NIŠTA NE PODUZIMA, a Tuzla kao grad turizma. Svašta!
Mogu li se šnjim šarati hurmice ?
Mozel ova jedna na termoelektranu?
Evo jutra evo Tuzlaka sa idejama.
@chelo da nisi ti mozda iz sarajlijica. Nemate nikakvog produkta, samo se trgovinom bavite. I IT sektor elektrodistribucije prebacite u Sarajevo iako nemate nikakve veze sa elektranom. Samo da je maglu prodavat.
kontam se rende..tj ona bočna strana što je mama koristi kad pravi hurmašice
@LadyKiller66 to i jeste čar ovog izuma, možeš i prečišćavati zrak i praviti hurmašice