Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilizmu i pretjerivanju stvarno nema kraja... usput gdje nesta tvrdnja da je zračenje mobitela štetno i za formirane ljude, a ne za nerođene bebe..
Nije valjda da trudnice ne telefoniraju mobilnim??
Nije suština u telefoniranju.. Ovakve aplikacije navlače korisnike (u ovom slučaju najosjetljivije korisnike) da se ne odvajaju od mobitela bukvalno 24/7..
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
A moze li im mobitel napraviti bebu?
Moze, samo treba biti uporan...:)
cool može se dijete logovati na facebook
ah meraka...u večeri rane
ova aplikacija me ne interesuje ali s nestrpljenjem cekam slijedeci korak visoke tehnologije, naime app kojim se moze pratiti kretanje jadnih spermica na njihovom mukotrpnom putu. to ce biti nesto :))
i da, moralo je do ovog doci
To se ckapi usteka.
zaista,pretjerivanje!
mobitel bi sebi svi trebali od glavu, boze kakvi smo debili postali ni svjesni nismo nikako toj cinjenici, a sve ce biti gore i gore :)
jel ova ilustracija/slika treba da oznacava "buducu majku"? e ne znam stvarno..
je.bo vam sajt mater napisem comment i onda me izloguje ..koji retradiran portal...nikad vise necu ostaviti comment
kad napises selektiraj i kopiraj tekst za svaki slucaj. ako te izbaci, ulogujes se i zalijepis tekst :)
To što će se beba roditi sa tumorom na mozgu nema veze.