Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi ukucao sifru i ugasio alarm.................i onda bi opet legao da spavam
kako bi ovo meni jedno jutro izletilo kroz prozor, fijuuuuuu, mrs u p.m. :)))
potrebna
koja glupost,trebali su ga napraviti od čelika,jer bi ga ja odmah razbio
kad imas dobru kitu u krevetu ne treba ti alarm kad imas visibabu treba
Stavite budilnik od kineza sa isritantnim zvukom na vrh regala, ovdje su u presnosti male osobe koje moraju uzeti stolicu da bi ga ugasile, a na putu do regala stavite zamke, tipa djecije igracke na koje cete nagaziti ali neke tvrde da ih nerazbijete, samo da se nabodete pa sve po spisku psujete ... djeluje u 70% slucajeva, za onih 30 posto skoro da nema spasa, njima preporucujem da stave pretis lonac iznad regala pa kad pridu da ih lupi po glavi. Dosta bosanaca je imuna na to ali zna nekad dovesti do razbudivanja.
Belo oko mene sve je belo....opcija za raju koja ima probleme sa budjenjem, malo skupa ali naj efikasnija.....
koristim tu opciju preko upaljenog racunara...ali cesto bezuspjesno..jer jednostavno ne vladam sobom i uopce se ne sjecam da sam ugasio alarm na racunaru. Sifra ukucam ugasim i cao cao...a opcija snooze moze do besvijesti. Preporukom koju sam nasao na netu da se smanji sa pijenjem crne kafe djelimicno je upalila i lakse se razbudim, te kafu pijem max dva puta dnevno.
ne
meni treba alarm koji će se ugasiti kad ga bacim pod
MOJ PREDLOG JE DA SVJESNO NE GASITE ALARM NEGO DA UKOLIKO JE TO NA TELEFONU KLIKNETE NA OPCIJU DA SE SAMO TRNUTNO ALARM UGASI A DA RECIMO OPET ZA 5 MIN PONOVO POČNE DA ZVONI UKOLIKO NAVIJETE SAT 15 MIN. RANIJE TAKO ĆE VAM TEL. ZVONITI 3 PUTA I IMATE CIJELIH 15 MIN DA USTANETE A NEĆE SE DESITI ONO \"SAMO JOŠ PET MIN PA BUDE ČITAV SAT\"
koja glupost, pa isto kao i ovaj obični budilnik kad ugasim i nastavim spavat, pa tako i ovo sranje, ustanem ukucam šifru i vratim se i legnem (ono.. još malo ću) ......jel ovo moguće, ćime se ljudi bave...ahhahaahaha..retardosi
Pored mene bi tako mogao cijelo jutro, cijeli dan. :/
Ali..mozes ga razbiti...opet smece