Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad kad Fadil vidi ovo 10 miliona preuzimanja, ima da uvede novi porez 10% na svako preuzimanje
37%
Bi li popusio Fadilu????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo momci, to je sve od Harijevih cevapa ;) Svaka cast!
Nisam dugo bio u Sarajevu, tacnije od 1992. Volio bi pojesti cevape nekad
Svaka čast, momci!
Na google playu pise da je aplikacija preuzeta vise od 1000 puta, sto znaci da je preuzeta izmedju 1000 i 2000 puta, ali ne vise. Kada ima milion i vise preuzimanja onda pise preuzeta vise od milion puta. Tako da mi se ovo ne slaze sa tekstom. Uglavnom momci sretno i da dodjete do 100 mil ako Bog da.
Sad će vas satelit Fooodil oporezovat
Prwuzimanja i odmah brisanja
Jao reklame, a udjes na app na apple storu 0 kom!!!
To je na našem tržištu.. 10 mil preuzimanja u cijelom svijetu. Ps. Komentari ne označavaju preuzimanja.
Procitas clanak i pomislis, bas lijepo. Onda procitas komentare 2 tabora. Jedan tabor pljuje i kritikuje ( ni sam ne zna sta) a drugi ( prijatelji i rodbina) pretjerano hvali 🤮. Kod Bosnje ne postoji sredina, il je crno il je bijelo. Zato je drzava zadnja u svemu. Skines aplikaciju, probas i onda napises konstruktivnu kritiku koja ce developerima pomoci da poboljsaju proizvod.
Pa ja! A zamisli onda kako istoriju iskrivljuju ako su takvi ljudi! Bog sve vraca, Hrvatska i Srbija na svijetskom a teritorija izmedju tih drzava nije tu!
Dobre ideje! Ali reklame vam iskaču na svakoj funkciji, kao da ih je razvio neko iz Indije. Nađite način da zaradite od aktivnih korisnika, a ne samo od slučajnih. Takođe, budite kreativniji sa dizajnom, naročito morate srediti distorziju grafike i fontova... i što manje gotovih pluginova
Svaka cast momci!
Čestitam momci i želim vam svaki uspjeh! Lijepa vijest u sivilu negativnosti, poplavi Klix-ovih humorista, lijenih tipova bez ideje, sklonih da svaku pozitivu dovuku u svoj mulj, ljubomornih praznih ljuštura kojima je Klix krajnji domet literarnog izraza, koji su samo čuli za bosanski humor. Bravo momci, ne obraćajte pažnju i ne osvrćite se na mediokritete. Nisu duhoviti, samo su smiješni!
BRAVO MOMCI SBAKA CAST
vidi ovom bijele tene i crne carape hahaha mora to seljak dzaba
uh kad papak komentarise kako se uvijek izofira
crno uz bjelo se slaze al dzaba kad si ti neki kockoglavi ljakse koji je opterecen nekoj lafo markiranoj odjeci. to samo moze neki balakanski điber koji odjelo nabaci u obicni market ili benzisku pumpu kad ode😅
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na gplay piše da je broj priznanja 1000. Da niste napravili grešku i slučajno spomenuli milione?
Misli se na sve CalCon aplikacije
Odlicna reklama da ih sad zaposli neko, a ima boljih digitrona
Joj nmg evo 🤣🤣🤣...cviker gleda tebe a vidi Smederevo 🤣🤣...ako hoce nek halali ako nece sta cu mu ja 🤣
koja si smjena danas na trafici ?
Nikada ne ismijavaj ono na što čovjek nije mogao uticati. Tako smamo pokazujes kolika si neznalica a samim time i otpad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka čast momci