|

Tesla televizori: 5 godina garancije za provjereni kvalitet

Tesla televizori: 5 godina garancije za provjereni kvalitet
39
Sponzorirani članak
1.5.2019. u 09:00
0
komentara
39

dijeljenja
Tesla televizori: 5 godina garancije za provjereni kvalitet
Dobra vijest za sve koji cijene sigurnost u periodu od 1. maja do 31. jula 2019. godine, kupovinom bilo kojeg Tesla televizora potrošači ostvaruju 5 godina garancije na isti.
Dovoljno je da registrujete svoj TESLA TV kupljeni proizvod na www.teslagiveaways.com (najkasnije 30 dana nakon kupovine i uz priloženi fiskalni račun) kako bi standardnu garanciju od 3 godine produžili na pola decenije.Tesla televizori su proizvod vizije u kojoj svaki dom može sebi da obezbjedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. I zaista, svjetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Ono što odmah zapažate su jasan kontrast i živopisne boje, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste, pa i više cjenovne kategorije.

Uz kvalitet, elegantni dizajn i, od sada, 5 godina garancije koje omogućavaju gledanje i najuzbudljivih programa bez stresa, Tesla televizori sa razlogom sve više osvajaju domaća i regionalna tržišta.Tesla televizori vam u najboljem svjetlu predstavljaju omiljene filmove, TV programe, igrice i online sadržaje, nudeći najraznovrsniju zabavu koju savremeni mediji mogu da pruže. Uz raskošnu sliku, kristalno čisti zvuk, savremeni dizajn i veliki izbor modela, Tesla televizori nude kvalitet za klasu viši od cijene i dobar razlog da sami ili u društvu porodice i prijatelja istinski uživate u omiljenim sadržajima.

Pet godina garancije važi za sve Tesla TV modele kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Za više informacija možete kontaktirati sljedeći broj +387 33 756 100 ili poslati upit mailom na adresu: [email protected].
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.