Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola Špirić je naručio jedan...
Ovo je totalna budalestina. Apsolutno neugodno za voziti, vidi se po snimku kako se covjek pati na njemu, a posebno kada se mora zaustaviti na raskrsnici. Hebo ba Tron i film je bezveze, kao i ovo.
ovo ni na igrici nemozes voziti a kamoli u stvarnosti
yebo ih tron ... da su napravili onaj motor iz DARK KNIGHT-a sutra bi poceo stedit pare ...
ebo motor na kojem se ne mozes nagnuti do koljena :D...
ogavan je
pohvala ludosti
nidje veze, k\'o trafika...
Joj s.R.aN.ja sjedis na k.Ur.Cu
Prebrz je!
Ultra gotiva! Ali mozes uzeti audi A7 za ove pare :P
Gdje si DEEN bas bi te voliio provozati na ovom cudu ako bi ti mene provozao na svom cudu..... A mozemo i u voznji ja tebe vozim na motoru a ti meni s ledja vozis to turu.... mozel ?
I kod mene isto u saobracajnoj pise da je boja automobila narandzasta, to bas nikako nije cool. Pozdrav iz Milana.
Nesto sumnjam da bi ovaj mogao proci na tehnickom kod nas \"spure\" mu nisu bas u redu, a i ova svjetla nisu po B-H seljackim pravilima/-nazovi nakonu o saobracaju koji je star 150 milenija. Samo kod nas auto moze biti pink/roze boje i u saobracajnoj pisati naradzasta. Gospoda nije mogla predvidjeti upotrebu raznih boja ili su bili braca daltonisti. To nema nigdje ali ima KOD NAS.. bas nam veselo! PS: NaJJaci smo! xoxoxoXOXOXOXOXXOxoxoxo
Ja bih bas volio da hodam kao da jasem bure.....
i onda kasnije hodas kao da si bure jahao
kretenluk