Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema šta, stvarno pamet na kvadrat
post scriptum. debili američko-islamski
Je.o vam obrezani mater retardiranu. Kada kazem "nas" mislim na svog sunarodnjaka. Bosanca iz drzave Bosne i Hercegovine. A koje je vjere nije mi uopste bitno. CCC koje ste vi budale braco mila. Dozovite se malo.
Super ! Da se zna da nasi ljudi sirom svijeta rasturaju u svim segmentima. Bravo!
pa dobro, nije kenan bas rasturio, nego je njegova ideja bila da se napravi ovakav projekat na kojem je radilo vise timova ukljucujuci programere(c#), 3d animatore i modelare(maya) i skin artiste i dizajnere(ilustrator) http://news.psu.edu/story/464878/2017/04/25/arts-and-entertainment/students-create-digital-game-raise-landmine-awareness