Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujem :)
Napokon jedan pristupacan Windows tablet dobrih performansi na nasem trzistu. Prestigio je stvarno daleko dogurao, a raditi sa Microsoft-om nije mala stvar. Nek prica ko sta hoce o Windows-u kako je ovakav ili onakav, ali cinjenica je da i dan danas svi i dalje koriste njihove aplikacije kao sto je Outlook, PowerPoint i mnoge druge. Windows je i dalje najbolje rjesenje za poslovne i skolske potrebe.
Jedan sam od prvih korisnika ovog tableta. Microsoft je napravio odlican posao sa Prestigio-om. Savrseno radi. Za malo novaca imam poslovni tablet. Jedina mu je konkurencija Surface.
Mislim da izađe više. Kolika je cijena poštarine? Nije jeftina iz Amerike za ovakve uređaje, jer ih ne šalju standardnom već brzom poštom. Kad sabereš cijenu naručene robe i poštarine ide ti 10% carine i onda na sve to 17% PDV. A možda ti imaš neke druge metode i kanale. Ja govorim o redovnim.
E, to je druga stvar ako imaš nekog da ti donese, onda se itekako isplati.
Uredjaj je odlican. Respect za Prestigio, postali su bas konkurentan brend... u vremenu kada svi prave sve. Od smatphona, padova pa do multiboard uredjaja... Bas respect.
Fino. Prestigio ima par strašno dobrih uređaja a ovo je samo potvrda da imaju i dovoljno dobar proces i kvalitet izrade uređaja jer Microsoft ovo ne daje ako se ne ispune veoma strogi uslovi kvalitete. Uporedite odziv i preciznost touch inputa bilo kojeg android uređaja sa nekim, čak i najstarijim windows phone uređajem...
Još niko unije napravio alat sa kojim se može ostvariti veća produktivnost, od lopate "Sirotanovićke".
jako zanimljivo,a moze li nam kako pomoci oko ovih poplava :)!?
Moze se koristiti kao veslo, u sl. da motor camca otkaze...