Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a znao je zbog cega zato im nije ni dozvoljavao!
Mobiteli i tableti treba da idu na 18+.
Ni Bosancerosi svojoj!
nije dzaba... a vi sminkeri navalite ! i djeci kupite, sjeb'te im vid - date im tablet s jabukom sa 2 godine starosti, da su glavni u obdanistu !
Ima li koja druga kompanija koja pravi elektroniku?Znate svaki dan apple u ovoj rubrici dosadi do boga.Moze li koja novost o racunarima i vide karticama?
I ja ga ne koristim. Potpuno bespotrebna stvarcica.
nagradna igra [url]http://randomnerdtutorials.com/giveaways/raspberry-pi-model-b/?lucky=24618[/url]
Ahahahaha pa naravno nije covjek lud da koristi ipad,iphone i ostala sranja kao ostali korisnici iOS ili u narodu nazvani iDIOTI
Znam i ja puno čevabdzija koji kazu da cevap nikada ni pomirisali a kamo li pojeli...
danas djeca sve sto vise koriste ove svakakve uredjaje sve su gluplja, ne vrijedjam nikoga, to su cinjenice.
Ne samo da oglupljuju nego se više ne znaju ni družit i igrat. Mi smo u naše doba vazda vani bili nisu nas mogli utjerat u kuću, danas djecu ne možeš istjerat van
Pa i oni koji proizvode i prodaju cigare i drogu istoto ne troše..nego raja
Pa normalno. Znao je da danasnja tehnologija zaglupljuje djecu(kasnije ljude).