Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako ovo radi; je li mogu odvojeno da kupim antenu i da se svojevoljno prijavljujem i odjavljujem sa usluge kako mi paše; ili antena dođe uz mjesečno plaćanje, pa ako ne plaćaš moraš da šalješ nazad? :D
Ne moze u Bosni tuga!
Satelitski internet ja koristio prije 20 godina! Starija raja zna o cemu pisem!
Ja sam u Norveskoj 2007 g. koristio USB internet za 100 kruna mjesecno, a posto sam platio odmah za godinu dana bilo mi je za 1000 kruna.
jesi li ret.ardiran ili sta?
Prejako brate reci nam više o tome
Da je od bhtelekoma bio bi skuplji 250KM
@Sta ce nas Telekom stavi 10gb interneta i plus pozivi i SMS za cijenu od 30 maraka. A ljudi na Zapadu za 10-13 eura po 80gb i beskonacno besplatnih poziva i poruka.
Bas tako