Modernije nije uvijek i bolje
0
Stariji mobiteli imaju bolji signal od smartphonea
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jarane sjecam se kad sam imao onu nokiju ko cigla,antena ko na radiju,fatala signal pod zemljom...
U tome i jeste stvar, slabiji signal=manje zraci.
\"objvavio je Daily Mail\" madafaka.
Znao sam da ne trebeam bacati svoju NOKIU 3310 :D Jedno pitanje: koji ce ..rac iPhone u ruralnim djelovima ???
istina, s xperiom svako malo gubim signal.
Ja se kladim preko moje cigle. super stvar.. evo danas sam izgubio 20 km
Moja cigla ima odlican signal, dobro se cuje svaki poziv, mogu slati poruke i podesiti alarm. Drugo mi nista ne treba i ne dam je nikom!
Tacno - bolji prijem signala u podrucju gdje je signal slab = vise zracenja, ali ko mora imati signal uvijek i svugdje nema bas previse izbora nego uzeti telefon koji zraci vise od prosjeka
ja jos imam mobitel nemogu ni mms da posaljem ama signal ko na kucnom telefonu
Citao sam negdje na nekom sajtu da Motorolini mobiteli zrace vise od konkurencije pa vjerovatno zato i imaju jaci signal.
zato ta motorola defy zrači mnogo više od prosjeka...
Motorola Defy - perfektan signal (u rangu sa starim Nokia telefonima), Android 2.2, jeftin, solidna baterija, veoma otporan na sve vrste ostecenja (ne prestaje raditi ni pod vodom :)
nista je ovo naspram pupinovog telefona.kada zazvoni isto katedrala u rimu.