Zbog pritiska obožavatelja
30
Star Wars predstavio prve homoseksualne likove
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zbog pritiska obožavatelja" izgleda ovo samo pederi prate
E kretenizma majko mila...
Naravno, us­rani Bioware. Ne čudi me ništa od tih nesposobnih idi­ota. @Zena Pe­deri su na istom nivou kao pe­do­fili. Obje grupe se lože na nešto što im neće donijeti potomstvo, biološki su defektni. Ako podržavaš hom­iće, znači podržavaš i pe­dofile. Nadam se da će ti SI­PA sačuvati IP jer si opasnost po društvo. @EKI Ša ima internet tough guy? Đe si ti prije zo­ljama raz­nosio, fag enableru?
Eki ....ne obaziri se na njih.Takvi ce uvijek biti takvi.To su ti balkanci i njihova svakodnevna primitivnost.Najjaci su pljuju po nama...ali zato se ponasaju ko pi.cke kad treba promjeniti vlast i nesto sto bi svima zivot popravilo.Eh bidis ovog pita se koda ide ovaj svijet?...i ja se to pitam...jer ovakva mrznja prema drugacijem je strasna.Ovaj drugi cak i masoneriju spominje.Prema komentarima ti je dovoljno zakljuciti da se ne treba previse truditi.
2. Zaboravio sam drugo xD
1. Nisu prvi homoseksualci. Ovdje ocigledno niko nije igro ni Mass Effect (Kaidan Alenko), ni Skyrim (ima ih vise), jbt mos i ti bit derpe, a i ima NPC-eva... Ja bistvarno volio da Klix malo istrazi temu prije nego sto objavi ovakve gluposti...
Ko vas uopste pita sta vi mislite mrtvu vam familiju??? Ko ste vi p vam m da sudite o bilo kome ili o bilo cemu??? Zolja vas ceka sve vam u zivotu j... Srecom, u nasem zakonu postoji "nuzna odbrana" i svi vi, djecu vam ogavnu, ugrozite li ijedan ljudski zivot, u skladu sa zakonom, pogani vehabijskocetnickoustaskonavijacka, umirete. UMIRETE
Ne razumijem sta vam smeta.Homoseksualci postoje.Dvije zrele osobe istog spola dobrovoljno imaju vezu.Kad su vec prisutni na filmu u serijama u sportu u vojsci pa neka ih onda i u igrama.Zar da mrzim Richarda Chamberlaina,Iana McKellena ili Judy Foster zbog njihovog izbora.Dobri glumci,dobri ljudi... @Sperminator takvi ko ti zatucani kad dodju u Evropu (puno homica) tanjire samarati manji su od makova zrna.Onda ne smijete nikoga ruzno pogledati a ne pozivati na linc.
Gay lobi kao dio masonerije i novog svjetskog poretka se probio svuda.I to sve pod maskom demokratije i ljudskih prava.
homo lobi je medju najjacima u svijetu ako ne i najjaci
@batal paša ...sixth sense :)...and "few" files of data...
Sad vidim sto ja taj film nikad nisam volio
Das erste war das richtige.
...dragi batal paša iliti johanna :)...bnd / cia / mossad ?
-------napomena-------- commi je osoba ženskog roda,tako da ne griješite u pravopisu, pouzdana informacija.Nemojte je vrijeđati,mislim ono,verbalno.
@@commi ...šta je sporno...čovjeku samo ponudio činjenice...stručno utemeljene i verifikovane...sutra će, iz njemu samo poznatog razloga, sasut' kalašnjikov po nedužnim ljudima...
druze ti si vrisno da valja