Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne serite, ljeba vam!
Nije tačno da ima najbolju kameru na tržištu! Najbolju overall kameru ima Note 5,odnosno ova zadnja serija s6,edge i edge +, dok što se tiče video snimanja LG V10 ima ubjedljivo najbolju sa manuelnim modom.
mali sjedi i suti,.,. nemoj da vadim 41 mpix iz 2010,. jest da je os mrtav ,., al sllike al posto se ti razumijes u slikanje ..............
@provucikarticu A ti se kao razumijes, ne kaze se slikanje nego fotografisanje. Slikanje se radi sa kistom. Na taj 41 MP se mozes popisati jer bi oko fokusa moralo biti ogromno. Sjedi jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a joj brate smijurija ;D
Hajmo hejteri, zapocnite svoje strucne analize.
Mogu misliti koliko ce tek kostati te lightning port slusalice, kad je ovo smece od earpods-a 60+ KM
U februaru izlazi xiaomi mi5 sa najnovijim qualcomm cipom, 4 gb rama i da nejdem u detalje. Cijena ce biti 50-60% manja od jabukovog produkta a performansi slicni ako ne i bolji od jabuke
a u pripremi je i mi6 jedan od mojih omiljenih proizvodjaca dar mar napravise u nekoliko godina postojanja ko ima mi telefon zna o cemu pricam
@@CIA CIA dobro dosao u MI svijet... Korisnik sam MI4 od jula i to polovnog telefona. Performansi su fantasticni. Da sam ne nabrajam kameru, display, tecnost MIUI sustavnog sistema. I vise nego sam prezadovoljan. A prije toga toga sam imao jabuku(dobar tel, ali i skup), onda sam presao na samsung(vremenom postao skup kao jabuka) i evo sad xiaomi. Dobar kao oba prethodna ali u pola cijene se mogu nabaviti!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
zaboli me dirigent i za iphoneom i za appleom i za svim tim pacenicima
Dajem odmah svoj 6s da se vrate ona vremena kada smo imali Nokiu 3310 za nazvati, primit poziv i eventualno odigrati zmiju koji put. Ovo sada - ovo je bolest modernog drustva, i umjesto da se lijecimo sve smo bolesniji i bolesniji, hocemo jos, hocemo vise, nije nam dosta mobitel, hocemo i da kroz SAT obavljamo primamo pozive listamo slike itd. koliko ludi mozemo da budemo?!
Malo debilan komentar. Kao da te je neko natjerao da kupiš, ako ne želiš. Kao da si prisiljena da koristiš, ako već ne želiš.
normala
Bolje da prave iVar, nego sto se preseravaju s ovim performansama.
Jedva cekam da se rijesim 2000KM, fkt mi smetaju, shvatite, nemam ih gdje...
Jebo ogrizak jabuke.
imam iphon 6s gold edition i mogu wam reci prezadovoljan sam, svi u swedskoj kupuju sada iphone i ludi su za tim telefonom, sta reci osim najbolji kwalitet, kad izadje iphon 7 bicu prvi u bosni sa tim telefonom
i treses a kasu od 1100 eura mjesecno ;D
Ma da je Iphone 17 a ne 7....djaba,ne podnosim crvljivu jabuku taman da je zlatom optoce
Toliko gresaka u clanku da mi se i ne mili pisati sve.. Cuj Xperia Z6 hahhaha
I ponovo price oko ovog. Ko ima para nek kipi sta mu odgovara. Ko nema pricat ce kako mu je xiaomi, lg, sony dovoljan. U mene je note 4 vec godinu dana i ne bi ga mijenjao za sada. Mozda za note 6 ili 7. Gledao sam onda bio iphone 6 plus ali sam se odlucio za note. Naravno ima puno dobrih telefona i nek svi samo sluze bez kvaroga i stopanja. Meni prvi koji sluzi za 9.5 je note 4. Sve prije je stopalo.
@Wolfix Jebo ti magarac mamu. Jebe mi se za iphone. I usput pusi kurac i ti si sony. Kad napravi telefon na nivou notea a sad i s6 javi se.
@o-oo-oo-o Note 5 je isto kao s6 plus . Jedina razlika u peru. Greske imaju svi. Ali note od svih telefona koje sam imao najmanje. Apple mi nije simpatican sa iosom . Za microsoft ne znam.