Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
galaxy s2 je bolji od sva 3 zajedno
molim đibere da ne komentarisu kad pojma o zivotu nemaju....xperia s ima 12 3d full hd kameru i wireless \"media go\", galaxy s3 koji treba izaci nema sansu protiv ovog telefona ni na jednom polju osim velicini ekrana...!
http://www.reuters.com/article/2011/10/27/us-sonyericsson-idUSTRE79Q19J20111027 Niti su raskinuli partnerstvo (Sony je kupio ericsson) niti su odustali od svojih prethodnih proizvoda.
Napokon, Sony se vraća na velika vrata. Ono partnerstvo sa Ericssonom ih je samo kočilo. Sada su odustali i od LCD televizora da bi se posvetili smart telefonima, i napredak je odmah vidljiv.
Koji će nam klinac digitalni fotoaparati, i profesionalne kamaere za snimanje:) Ima li naznaka kolika bi mu cijena mogla biti ???
ovaj \"U\" je iskljucivo namjenjen za komsije
Vec narucen jedan!
lijepo izgledaju... nadam se da će promijeniti izgled svog UIa, koji je onako malo bezze za android.
ima li sta na index?
Smartphone=mozes mail i facebook gledati dok trosis pare u kafani za samo 1000 KM.