Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hkn
Molim pisca clanka da mi objasni koji je to sajt GameSpoRt.
za mene je gamer ko je preso svaku misiju na assassins creed odyssey ovo ostalo manje vise
@BordoLjiljani To zezas, ili si ozbiljan? Normalan gamer ne bi pipnuo to smece od igre. xD
Obje igre bile dzaba u PS+ ponudi. UC nedavno a Journey cini mi se prosle godine. Sve i da nisu, nema osobe koja ima PS4 a nema ove igre. Srecom, popusti su redovno ubitacni na PS-u, ja sam nedavno uzeo par top naslova za sitne pare. Trenutno gazim Days Gone lagano.
@HejBa rdr2 majka i otac
a novi call of duty ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Journey je odličan, malo je prekratak za moj ukus ali je umjetničko djelo.
valjda PS4 a ne PS5
Elder Scrolls V: Skyrim i Final Fantasy VII Remake. Što to Square Enix i Bethesda ne poklone, kakvi crni Unchartedi.
@Ipkis Poklanjaju ono sto inace dolazi gratisa uz svaku konzolu.Ove igre svakako niko ne bi ni kupio.Nece sigurno pokloniti nesto da valja.Marketinski trik da privuces kupce,nista drugo.
@Ipkis e cuj Final Fantasy