Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad god izmisle nesto novo i predobro ili se radi o ogromnoj kolicini novca,odmah moraju biti masoni je li? postoje li danas \'\'pametni ljudi\'\' a ne \'\'masoni\'\' ????????????????????????
moze li idenfikovati moju kitu u gacama
Covjece pa reci ,sta reci ,nije vise interesantno na ovoj zemlji, privatnost pomalo nestaje ,mislis niko te ne vidi,ne cuje ,nema slasti mocnici se izivljavaju na slabima...!
Onaj osjećaj kad se javno obznani nešto što si ti već smislio/la prije nekoliko mjeseci ili godina (a nisi imao/la kome prezentovati ideju).
Ja čitam može INSTANCIRATI bilo koji objekat, kontam wtf. Oj, lošina..
jao koji rtdi mat3ro mila :D cuj masoni....umrle...
previse se igraju Boga!!!!
krofna, nemam pojma da li je masonska i da li radi za CIA-u ali GOOGLE vise nije ono sto je nekada bio...imas li kakvu alternativu da predlozis, dosta laprdanja bezveze
google je poznat kao masonska tvrtka i tvrtka koja radi za ciu zato treba koristiti neki pretrazivac koji nije upleten u svjetske zavjere
a kakve to veze ima sa samim pretrazivacem?