Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nasen El Bakoneu dvije boga vam
Bas me zanima kako bi drotovi reagirali?
Da su ove slusalice bile Bakiru kad je isao u skolu pa da otkljucaju ako se ima sta otkljucati, mada cisto sumnjam, onda bi me bilo manje sramota tko nam je na celu drzave, obzirom da svi znaju da je imao dvojke i trojke u srednjoj skoli. Bakire, vidjeli smo ti svjedocanstva iz srednje skole! 😂😂😂😂😂😂 Pa mene je sramota zbog toga a tebe ocito nije. Dajte mu jedne. Nikad nije kasno.
Sta sve ljudsko bice moze, a nasi nisu u stanju osposobit redovno snabdijevanje vodom hahaha kakva smo mi zaostala pogan, prava khurva od naroda.
najavljena prodaja magle :)
možda ovo i nije neki izum..al je korak dalje u neuroscience , stvar koja kod nas uopće ne postoji... to je budućnost, razumijevanje mozga je sve, ko to uspije ovladat će svijetom
sve to stoji ja sam zagovornik naucnih i tehnoloskih dostignuca i progresa ali bez naucnog dokaza odredjenom metodologijom da taj hepek zaista to cini meni ne pije vode to sto pise" proizvodjac tvrdi" moze on tvrdit svasta sto nije tacno. Ako dokaze kapa dolje ali vecina gadgeta su fake bez ikakvih pozitivnih efekata sem u njihovim novcanicima. Marketing je cudo od obicnog smeca napravi hit...