Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce iphone puniti, moj iphone x non stop na kablu... kao da je kucni.
Oper kasne
Razmislite još jednom hoćete li kupiti novi iPhone Kopirajte ovaj link u browser: http://bit.ly/IPhone-u-BiH
😂😂😂😂, cekamo novi iphone da nam predstavi ono sto je huawei uveo prije godinu dana a samsung ove godine😂😂😂
@black hawk A ne ne.. according to Apple ovcama, Apple je taj koji sve uvodi novo. Ne možeš ti debilima objasniti da Apple je počeo odavno svirati qrcu pa sada kasne za svime po jedno godinu-dvije.
Ironija je to da je Apple taj koji je počeo kopirati ostale, dok inovatori kupuju tržište samo tako (Xiaomi i Huawei). Ali džaba to govoriti Apple ovcama, nek je samo logo jabuke na telefonu.
@Osvetnik iz tame neko ko nije koristio Apple proizvode to ne razumije.Apple je 15 godina za redom na ledjima vukao čitavu industriju i sad odjednom kinezi kraljevi.Neka tebe koristi ti taj otpad,ja znam zašto kupujem Apple proizvode. PS.Znam da je teško biti fukara ali tu ti ne mogu pomoći,makni guzicu impokažimda nešto znaš osim što jedeš ......znaš ti dobro
Nečuveno! Ako se pravite da Huawei i Samsung ne postoje... ☺
Mogo bi vala ić i na poso umjesto mene.