Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstori! Baš sam jučer gledajuci emisiju na tvsa o slijepima razmisljao bi li kako mogli koristiti računar... i evo, pojavi se ova vijest :) Sve najbolje!
Svaka čast!!
Super pozitivna stvar. Samo mi nije jasno o kakvoj proizvodnji programa pricaju?
SVAKA ČAST ovim gospodinima,nama treba više ovakvih vijesti a ne samo o političarima i njihovom prepucavanju pred izbore i o tome kako najčešće bosanci vrše samoubistva mislim stvaaarno dajte ba ljudi malo pozitive manite se crne hronike na naslovnicama, dajte malo da vidimo i kako se nešto pozitivno i dobro dešava kako u našoj zemlji tako i u našem regionu,
Ekstra pozitivno. Nadam se da ce pronalazacima neko pomoci da se ovaj izum stavi u siroku upotrebu, a ni kakve nagrade ne bi bilo na odmet. Svaka cast.
OVO JE VIJEST. SVAKA CAST I ISKRENE CESTITKE! SAM MI JE DAN DEFINITIVNO LJEPSI.
Svaka čast !
Kad se SRB i BiH udruze i slijepi progledaju ... Cestitke !
Za razliku od slijepih osoba, vecini s okom sokolovim oci su jedini organ za razmisljanje. Cestitke !
Bravo