Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto uopće odvajati kokpit?
Mislim da ovo nece funkcionisat! Ako bude funkcionisalo bit ce sjajna ideja...
Kakvi gluposti majko moja, ovo neki levati malo znaju računarske animacije i misle da su najpametniji na svijetu. A u stvari nemaju pojma o avionima i principima njihovog dizajna. 90% avionskih nesreća se dešava pri poletanju i sletanju i tu ovaj koncept nema smisla. A od onih 10% što se dešava u fazi leta avion eksplodira i raspadne se u vazduhu. Vi ste gori što ove gluposti objavljujete.
Vaš nivo je klix i visokoumi komentari tipa "hamo vidi mu glooove, krmece" tako da ionako ne shvatate o čemu se govori u ovom članku
Skoroj je jedan komentator klixa predlozio nesto slicno a ostali su ga ubjedjivali kako ovo nije moguce i jos su se poceli razbacivati naukom ko da su u najmanju ruku zaposleni u airbusu.
Pa ne pada avion svaki dan
Džaba mi ovo pokazuješ, ja pazario Golfa
KO TEBE I TVOG GOLFA
Pitaj mamu marku za sendviča i ćuti.
a šta ako se kapsula raspadne od udara (ako se padobran ne otvori)?????
a da "okace" padobrane na cijeli avion, zasto komplikovati?
a ta ako je bombaš već u kapsuli
hahahah Hamidaga sto me slatko nasmija. :-)
@guz curguz jer nema niko drugi muda za to,eto bil ti imo muda razniti sebe i još nekog usput zbog nekih ubijeđenja ili osvete?