Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba nas pratiti, sto mi treba da hodam ulicom, i rokne bomba, ubije mene i jos bruku ljudi, samo zato sto sam se nalazio u pogresno vrijeme, na pogresnom mjestu. Ja licno nemam sta kriti.
Bravo za hakere! Samo tako do konacne pobjede!
ja im mogu dati svoju sifru naloga besplatno, mozda se ko sazali pa posalje koju crkavicu :)
Dobar dan, ja sam Marta, ne mogu da štampam. Svaki put kada pokušam pojavi se poruka "Ne mogu da nadjem štampac". Cak sam podigla štampac i stavila ga ispred monitora, ali kompjuter jos uvijek kaže da ne može da ga nadje...
haha..A da probaš sa skenerom?
Mozda bi to moglo upaliti. hahaha :-)
Jel ima povrijeđenih?
Sirijski hakeri od ranije poznati policiji
odaje li klix podatke naših komentatora? neke fatmaceutske kompanije su zainteresovane da testiraju nove antipsihotike pa zato :-)