Objavljena teaser fotografija
17
Simpsonovi uskoro u igri Angry Birds?
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces li ti prijatelju ikada imati priliku da ratujes u svemiru ?? ne vjerujem zato nemoj da pricas takve stvari... Igra je drama i jedva cekam da se otvori Coming Soon planeta :))
Igrica je pravi mamojebac, sta god da ucila odrasle i mlade.
a da nisam stavio ovo: Živela Srbija i Srpska Demokratija! bili bi sami THUMBS UP-ovi!!!
šta ova igrica \"subliminalno\" uči odrasle i mlade? da ratuju, da dobro razumiju artiljeriju iz 2D perspektive, da prave dobre proračune kako da što preciznije baci eksploziv na neprijatelja, i da te stalno drži spremnog za ratovanje. ;) Živela Srbija i Srpska Demokratija!