Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSOVO je (bilo) Srbija!!!
ne valja vikipedia jednostavno niej za srbe smeta im kada na engleskom je ispisana istina o bosni ali i na drugim jezicima pa su morali da to promijene na wikipediji jer jednostavno se ne slaze sa njihovim epsko guslarskim pjesmama i time da bosnu nikada nisu mogli osvojiti pa ni u proteklom ratu ali su zato mogli napisati na wikipediji da je srpska zemlja al eto nasim istocnim susjedima satisfakcije na wikipediji jer to i mogu samo :D al tamo im pise i da je kosovo neovisno kao republic of kosovo na njihovoj voljenoj wikipediji :D
pa dobro, bolje uzimat od dobrih ljudi, umjesto da isti daju u dobrotvorne svrhe. A druga svar je, reklame nece nikom smetati, mozete zaraditi osim 28.3 mil sto vam fali jos i 500 mil i dati u dobrotvorne svrhe. Ali dobro, ipak na wikipediji nije mjesto za reklamu nekako.