Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIT APLIKACIJA - Plasirana na trziste prije dva dana - 0 Reviews Yeah sure!!!
Nij eu redu reklamirati a to ne naznačiti kao reklamu. to nije u redu, nije fer prema čitaocima i krajnji pederizam.
Fino je ovo što izvještavate o novitetima, al kul i normala bi bilo da ovde sad ima i link ka android marketu i određenoj aplikaciji.
Jel dzaba?
PLACENI OGLAS
Nije da je trebala biti za dž, ali ej precijenio malo
Sve je to fino ali Zeljo je prvi na ex yu prostorima sa svojom Android APP https://market.android.com/details?id=zeljeznicar.sarajevo.ba FK Željezničar Sarajevo 90God.
imate puno bolju aplikaciju...zove se LS addicts. Mozete pratiti rezultat i kad padne gol odma ga mozete pogledati
moze se skinuti dzabalescu na installousu
Upravo skinuta i odma obrisana , ima bolji aplkikacija za live sc LP
FotMob aplikacija za Android Million puta bolje i sadrzajnija i dzaba! poceliste previse reklamirati! Bar navedite da je reklama!!
SKinuo aolikaciju prije par dana, sasvim ok aplikacija. Ne znam da li se sad placa, kada sam je ja skinuo nije se placala. Sasvim ok aplikacija. Nema potrebe da gledas rezultate, sama ti izbaci ako ima promjene. A pola vas ne zna ni sta je android, al zato komentarisu.
za one koje zanimaju rezultati u realnom vremenu (iskljucivo nogometni) takodje je dobra aplikacija sportmate.
bezveze aplikacija.. jede bateriju bezpotrebno, vrti procesor vise nego sto treba... i slag na kraju p-o-s-e-r-e-m vam se na reklamu
da dam za livescore aplikaciju (koja je btw free) sa push notifikacijama 3$? ovaj ivan klarić je na nekim opasnim drogama, ne valja ti to sine..
Kako nema recenzija.... Ima ocene, nekoliko hiljada skidanja i masu komentara https://market.android.com/details?id=hr.limunstudio.scorealarm