Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOOO, BRAVO, SVAKA ČAST!!! Gledajte papci da BiH ima svoje kvalitete i potencijal, samo im treba dati priliku!!!
@xMADBALLx ne sikiraj se, dobiti ce oni svoju priliku u nekoj od zemalje EU.
@xMADBALLx Samo im treba dati pasoš.
Pohvale za profesora Malicevica! Bio je izvrstan djak i student koji je sam sebi krcio put i stvarao svjetliju buducnost iskljucivo vlastitim trudom i radom. Uz njeg djaci osim znanja iz fizike mogu nauciti jos mnogo dobroga, mogu nauciti da se trude i rade i svojim pozrtvovanjem ostvare uspjeh ne ocekujuci novac roditelja ili pomoc drzave.
Ne kontam koje je rješenje ovdje ponuđeno?
Nista oni nisu rijesili, samo zakljucili ono sto vec znamo, ne bi ga Bolt na zeleno presao.
Problem trajanja kratkog svjetla... kakav naslov?!?!
Hrvatska policija je prije neki dan utvrdila i objavila da pas koji je ugrizao dijete pripada ocu.
Ovo samo pokazuje da su ljudi koji bi trebali ovo postaviti kako treba idiotine. Znači radi tamo negdje neki uhljeb inženjer saobraćaja koji je neuki odron do te mjere da mu srednjoškolci mogu uočiti da je kreten.
Ova dijeca bi bolje ustimali semafore nego STEP debili
Ali naplatu bi zabrljali he he
Ova dijeca bi bolje ustimali semafore nego STEP debili
Svaka cast momci,ponosim se takvom omladinom 💪
Oni što su na sarajevskoj zaobilaznici ili ulici "Put mladih muslimana" postavili onoliki broj semafora su veći genijalci. Cijela kolona vozila na glavnom pravcu čeka na crvenom dok se uključi jedno ili nijedno vozilo odozgo iz mahala. A to iznosi cijelih trideset sekundi. Dovoljna su bila ogledala, ali .....
Kadrovi nase stranke a dusmani SDA.
..'vaki nama trebaju u njemackoj i austrii. Samo dodjite djeco :D
Sta su konkretno rjesili?
@Sentinel Valjda ćemo saznati u nekim od narednih priloga...
Ništa. Ideja je super al stoji tu jedna prepreka. Kako ces produziti trajanje semafora ako je u gradu haoticno stanje na ulici? Kilometarske guzve, znaci prvo treba rjesiti taj problem pa onda tek modernije semafore za pjesake. S tim kakva nam je drzava nece se ni semafor realizovati, a kamoli bolji uslovi za voznju.
Malo nedoreceno ali hvale vrijedno, bravo, mladi naucnici!!
Kad su retardi pravili trajanje semafora, moras trcati da bi stigao preci. Nadam se da ce to ispraviti.