Tehnologija
0

Sarajevo-x.com uveo nove RSS kanale

Sarajevo-x.com
Internet portal Sarajevo-x.com u petak je uveo nove RSS kanale. Umjesto dosadašnjih sedam kanala, od sada naš sadržaj u vašim RSS readerima možete čitati putem 39 kanala.

Čitanje sadržaja pomoću RSS-a postao je nezaobilazan način dolaska do informacija za naprednije internet korisnike. RSS readeri su danas vrlo popularne aplikacije, a omogućavaju istovremeno i jednostavnije čitanje vijesti, tekstova, blogova i drugih internet sadržaja sa više izvora. U novijim verzijama najpopularnijih internet browsera današnjice uvedeni su i RSS readeri.

Internet portal Sarajevo-x.com svakodnevno objavi između 100 i 150 vijesti, a novi RSS kanali vam omogućuju lakše praćenje rubrika koje vas najviše interesuju. Ako ste zainteresovani samo za vijesti iz ekonomije u vaš reader unesite adresu kanala naše rubrike Ekonomija. Ukoliko ste, pak, ljubitelj automobila unesite adresu kanala Auto. Za čitanje najnovijih vijesti iz BiH, svijeta, kulture, ekonomije i crne hronike odaberite kanal Vijesti. Znamo da su vam najinteresantniji članci o seksu, a njih možete čitati na kanalu Seks.

Sve najnovije vijesti možete pratiti na kanalu Svi kanali, a potpunu listu RSS kanala možete pogledati ovdje.

Popularne RSS readere možete pronaći ovdje, a više o RSS-u možete saznati ovdje.