Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Huawei već evo drugi mjesec na Android 10. Dobar je Samsung... Za smeća
@Exigne I moj mate 20 pro vec 2 mjeseca ima android 10. extra telefon
Polako a sigurno sa interfejsom Samsung prestiže Iphone,dugo sam koristio ajfon par njih,to je za mene najbolji mobitel,al nazalost zaostali su u mnogim stvarima ,zadnji update je bio hype oko dark moda ...niđe veze.
ovi updeti su jedno veliko sr****e. Telefon dok to instalira pregrije se nenormalno, onda krene stopat, pa onda aplikacija od kamere ne radi kako treba, slike budu mutne, pa onda opet cekas dva mjeseca update za kameru pa jos dodatnih 400 mb instaliras.
ja već prije mjesec dana dobio
koji telefon imaš
Prebrzo proizvode sve danas. Čuj svake godine novi android. Ja imam android 5.0.2 i android 2.3.6 i symbian i meamo na telefonima. I windows 10 na laptopu. Valja te novotarije pofatati, ko ima brz i konstantan i legalan internet i nekako, samo pusti automatske apdejte i nema brige. Ali mi koji smo bijeda, čudaci...samo apdejtovanje google calendar me košta gigabajt godišnje.
Meni stvarno nije jasno sto se toliko potencira “dark mode”, kao da su izumili točak. Bas smješno, vrijeđanje inteligencije.
Samsung koristi AMOLED zaslone, koji troše mnogo više energije kad prikazuju mnogo bijele boje za razliku od većinskog prikaza crne boje. Znači, ako imaš AMOLED zaslon i dark mode, trošit ćeš manje baterije, provjereno.
Ja zapeo na nugatu
Hvala klincu, čekamo.