Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ima li kakav dodatak da i cijena bude smanjena kao i baterija na 60%
Zasto neko ne bi htio uzeti novi mobitel?
Haha ja se nebi uzdao u softver, pripremio bih protivpožarni aparat za svaki slučaj.
sta ljudi sebi uradise ... sta ti je zurba da bude prije iphonea 7
Nego, ima li ko da bi buzašto prodao svoj opasni, zapaljivi Note 7? Pošto je vodootporan, ja ću ga puniti pod vodom, problem riješen.
Samo kad pomislim na cinjenicu da tako velika firma nije testirala uredjaj, ne mogu da vjerujem. Eto koliko velike kompanije misle o korisniku. Napravili uredjaj i odma na prodaju retardiranim korisnicima. I nikome nista. Sve ok. Nema kazne nikakve. Zar nije to cudno malo?
Pitam se samo kako su se smjeli usuditi to i takvo rješenje ponuditi kupcima, koji su već kupili sebi 7_icu!Ja to nikada ne bih prihvatio, samo drugi telefon, ispravan i sa garancijom, jer i ja sam platio pošteno i papreno za njihov uredjaj koji se sklapa u tvornicama i ne izadje ih ni 50 - 100 dolara gotov proizvod spreman za prodaju!
Kada je baterija 100% puna velike su sanse da dan nece izdrzati, sa 60% je veca sansa da nas otmu vanzemaljci nego da baterija sastavi dan
Kupiš telefon da ti puni do 60% hahahah
San svakog vatrogasca :-))))
Ne prekida punjenje na 60%, već struju punjenja ograničava na 60% normalne. Velika razlika!
Jednostavan i dobar ! Ništa drugo nego marketinški trik, kao eto oni nisu testirali godinu dana telefon, i eto bezveze se upravo to desilo da preskoče šesticu i izbace 7dmicu, i baš sačekali da izadje iphon 7 pa hoće opet da puste prodaju :) Sve to bezveze i sve to nije logično, ali su uradili najjači marketing makar on bio i negativan :)
Ukoliko malo vise procitas o verzioniranju vidjet ces da vecina preskace verziju 6 jer kao donosi nesrecu
ja svoj s6 ostavio da se puni i slucajno neko mi na viber posla poruku i kad sam dodirno mob kad se nisam opeko, i iskljucim iz struje kad usb kabal pozutio na vrhu gdje se ukljucuje u mob, kupio na kraju s interneta neki kvalitetniji usb kabal i prikljucio na originalni samsungov adapter sto sam dobio uz mob i evo 2 mjeseca radi normalno, cak se vise ne grije uopste kabal kao prije
ISIL NOTE 7 hehe xD