Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smanjise trajanje baterije skoro u duplo
Ima više portova nego Macbook Pro.
E da pitam,vaaljda se neko razumije ovdje oko ovih stvari. Meni kako su objasnili ovo nije pravi laptop jer nema cd rom, ali on mi nije ni potreban, medjutim mene zanima moze li se na ovo cudo instalirat Word za pisanje tekstova?Ako neko zna molim da mi odgovori jer zelim da uzmem, nije ove marke vec Mediacom, svidja mi se i izgled i sve samo me to zanima. Hvala unaprijed.
Jarane, ja bi ti rado pomogao, ali nemam ti ja pojma o tome. Kompjuteri su tabu tema za mene. Moj najveći domet je kliksanje ovdje. Pomozi ti meni kako da se odviknem od ovoga!
Može word 100% :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)