Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci da ne kupujem ajfon jos, jer će i oni oko 2030 izbaciti ovaj patetn i novost
Počelo je znači,kamere bez da znaš gdje je
@J24 od kad je to pocelo da ti hoce rec 😂
Kupicu ga kad izadje Samsung Galaxy 31
To kao nešto novo? Dovoljno je priznati gdje, i koliko dugo, već koristite kamere ispod ekrana... :-)
E to sam čekao. zato ove dosadašnje modele nisam htio kupiti. Ako kamera bude sakrivena ispod ekrana, ja ću se upišati od sreće.
Uz pristupacnu cijenu
Trenutno koristim Note 10+, ovaj put, zadnji put i nikada više. Platim 2000 maraka telefon na čijoj kameri izgledaš kao krompir. Nabili nepotrebne šminke u njega koju debelo platiš kao recimo 12 GB rama, što je apsurdno. Kameru mu ne guraju da bi im S linija imala neku prednost u odnosu na ostale linije i zbog tih kalkulacija i preljevanja izmedju linija Samsung sere mnogo. Nakon 10 godina koristenja flagshipa, prelazim na srednju klasu telefona, jer necu vise da budem ovca.
@JangMani note 10 je za qrcenje ili ako stvarno radis puno sa njihovom S Pen olovkom. Napravljen je za multitasking i premium je, nema sta. To sto si 2 milje dao na mob prije nego sto si recenzije pogledao, to je tvoja greska.
možda i jest glava kao krompir
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nova tehnologija? Možda za Samsung, ZTE je već fura evo 3 mjeseca. Svejedno dobro je da se kreće u tom smjeru, ja recimo užasno mrzim punchole kamere.
@nusko pa jest nova tehnologija s tim da je nemaa.kupit u vecini prodavnica jos uvijek (koliko god se ona dugo pravila i dizajnirala). Zte to sto fura je ograniceno, vise da ljudi testiraju prve verzije prije nego sto naprave bolje ( isto kao za Fold telefone sto su radili)
@nusko Lupas gluposti, nije isto staviti kameru ispod lcd ekrana, imoled ekrana, drugo prototipovi za sajmove se ne broje nego samo komercijalno dostuona rjesenja
To bi bilo TOP
E to je posao, konacno