Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
Serem im se vise na to, nie cojk ni ovaj jos isprljao, oni vec 6ti prave ccc
pa logicno i razumijem ih, da posjeduju neku daleko naprednu tehnologiju sto bi je odmah koristili kad mogu postepeno i lagano zaradivat a u suprotnom bi propali, i jos dodak da nisu isti ni blizu modeli.
pa prednost izlaska novog modela je to sto ce pojeftiniti stari model (bez da izgubi na kvalitetu) jer uvijek ima budala koje od 1. dana hoce da ima novi model bez obzira sto je 90% isto kao I stari
S6 će vrlo vjerovatno imati sve "fore" Note-a 4. Pa možemo očekivati metalno kućište, 5,5 inčni QHD displej (Super Amoled podrazumjeva se), možda 64-bitni Qualcom CPU/GPU combo, minimalno 3GB Ram-a, vodootporan, senzor za mjerenje pulsa. Postali su totalno predvidivi. Al' tako to rade veliki...daju nam na kašiku...
Telefon kao i ostali malkice brzi processor i malo vise memorije kobajagi bolji display i astronomska cijena samo radi brenda.
Cuj "vec"??? Pa BMW radi na autu za 2025. godinu! Nece poceti istrazivati i raditi dan prije prodaje!!! U prosjeku se ugradjuje tehnika "stara" 10 godina, u mobitele malo mladja.
samo se ponavljaju, svaki Dan Nes novo ko Da je tel kutija cigara pa svaki Dan Treba po Jedan se kupit