Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NETAČNO! Glupi novinari, prelistajte malo specifikacije ostalih uređaja. Sony Xperia Z5 Premium ima rezoluciju 2160 x 3840 piksela na 0.3 inča manjem ekranu.
MInistarstvo Obrazovanja KS, odlucilo da naruci 300 GALAXY S8 od novca koji bi ustedili "reorganizacijom" u osnovnim skolama u Sarajevu...i time poboljsali komunikaciju medju uposlenim i doprinjeli kvalitetnijem obrazovanju :) :)
@BHRealnost3.. Upravo tako ali si zaboravio reci da dio ide u prilog antideložacije osnovne škole Silvije Strahimir Krančević kao znak pažnje ugroženim...
Stara xperia Z5 premium ima 4K kao i nova xperia xz predstavljena u barceloni, al vi ste klixovci debili glupi
Nigdje Veze Lumia 950 to ima već dvije godine
ne brukaj se Lumia 950 ima FullHD display ili ti ga 1080p
Ah ah ah....
UMJESTO VIBRATORA ZENE CE GURAT S8+ JOS CE SAMO NEKOM RECI DE ME PROZOVI DA ZAVIBRIRA.
Imal sta u oko da se ugradi, da ne drzim vise po rukama ove mobitele
Ima li iko zaposlen u ovom klixu da nije retardiran? Cuj najveca rezolucija na mobitelu ikad. Xperia Z5 premium?
visok datum,ipak cu sacekat jedno 4 godine da ga kupim..
I ako grijese da je ovo najveca, svida mi se sto su stavili migucnist odabira
Neki dan ste objavili vijest da je prvi put 4k na mobitelu (sto je mnogo vise od ove rezolucije) a ni to nije bilo tacno, jos prosle godine sony-eva perijanica je imala tu rezoluciju (potpuno nepotrebna ako se ne koriste kao ekran zi virtuelnu realnost.)
Pa pogledajte malo prije nego nesto napisete vama je vrh samsung i iphone,sony xperia xz premium ima rezoluciju 3840x2160 4k hdr,najbolje trenutno sto ce se moci kupit u junu posto je samsung sebi prigrabio sve od snapdragon 835 za nadolazeci s8
Samsung je razvio mnoge stvari, a samo jednu da navedem, prva hd kamera pojavila se na samsung omnia hd i8910, drugi su se mogli samo pitat sta ovo bide.
Pa naravno, i sam s8 ce biti najbolji telefon ikada napravljen , i kaze kinez, crvljiva jabuka itd.
Bolje bi im bilo da misle na bateriju. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
E vala i ovo je preseracanje nosaj onda tablet 10" u djepu i javljaj se na njega.. Zna se sta je telefon a sta laptop.. Ovo je vise sranje postalo u bojama