{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Samsung promjenom loga najavljuje sklopivi smartphone

Klix.ba
6.11.2018. u 09:34
13
5
Samsung promjenom loga najavljuje sklopivi smartphone
13
Samsung promjenom loga najavljuje sklopivi smartphone
Špekulacije o Samsungovom sklopivom smartphoneu kruže već dugo, a sada je izvjesno da će on napokon ugledati "svjetlo dana". Kompanija je promjenom loga na društvenim mrežama najavila njegov dolazak.
Na Facebook stranici Samsung Mobile standardni logo je zamijenjen novim koji se sastoji od crne podloge i presavijenog natpisa "Samsung", što jasno ukazuje na nešto što se savija, odnosno sklapa.

Direktor za mobilne uređaje DJ Koh je govorio o nadolazećem uređaju koji će možda biti predstavljen na Samsungovoj konferenciji developera u San Franciscu. Konferencija počinje 7. novembra.

U posljednjim izvještajima je pisalo da kompanija radi na sklopivom uređaju, ali da odluka o konačnom dizajnu nije donesena. Ako je to istina, onda je nerealno očekivati predstavljanje sklopivog smartphonea ovog mjeseca, a zbog toga se ne može očekivati na tržištu prije sredine 2019. godine. Umjesto toga bismo mogli vidjeti samo dijelove interfejsa i rendere.

Bez obzira na planove, Samsung bi trebao požuriti. Startup Royole je nedavno predstavio prvi sklopivi smartphone na svijetu, a postoje glasine da neki Samsungovi rivali uključujući Huawei također rade na sličnom smartphoneu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: