Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi nas noviteti ocekuju u 2017.godini mozete pogledati na linku http://www.itrevolucija.org/najzanimljiviji-smartphone-koncepti-u-2017-godini/
"Ali šefe svi su presli na smartphone ima vec 10 godina..." šef: "svoj ti pos'o".
i will find you and i will buy you...
motorola w3 je bila tito. baterija, izgled pravi telefon ovog tipa. cisto sumnjam da ce iko otvoriti ovaj telefon ako ima ovakav diplej.
sa onim aluminijskim finišom zbilja je odisao elegancijom.
...pre se ra va nje....
zar nije cejf kad prekines poziv, preklopis :D
Love Samsung!!!!
Telefon na preklapanje se pokazao neprakticnim inzato je i izbacen iz upotrebe, klizni telefon je maksimim sto je tice fizicke manipulacije telefona. Boja i dizajn su u redu, sa ekranom naprijed, sli preklop je out i nece vize nigdje zazivjeti.
@kulix hahaha :D pa pusti neka ti momEk objasni nešto oko fizičke manipulacije telefona, hahaha :D
Hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samsung postao jedna od najvećih tvornica igračaka.