Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.androiba.com
I to sto kazes. Redovno bajate vijesti, pravopis za -3, izbor vijesti -4. Ja se nadam u skorije vrijeme da ce google pored svog \"translatora\" uvesti i neku uslugu virtuelnog novinara. Kakav god taj program bude svakako ce zasigurno biti bolji, ažurniji i obavjesteniji od nasih dragih sax \"novinara\" - cak i u beta i u zeta verziji.
LJUDI OVAJ TABLET JE IZASAO PRIJE 2 MJESECA,ZAR JE TOLIKO TESKO BITI U TOKU SA NOVOSTIMA AKO IH VEC ZELITE IZVJESTAVATI? NA STA VI DOBIJATE PLATE MAJKU VAM!
Ipad je bolji ali moj glas ide galaxyju kao otvorenoj platformi.