Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukoliko Vas zanimaju recenzije najnovijih mobilnih telefona, kako brendiranih tako i kineskih mozete pogledajte na sajtu [url]http://www.itrevolucija.org/[/url]
Uzmeš Z3 Compact i miran. :)
I kao svaki Samsung nakon 6mj polako pocne da stopa. Sve je to super kamera ekran ali djaba kad je android cisto smece mos se nasadit na glavu smece i samo smece. Ko je probao vise od pet modela androida i iphone zna sta je ios. Pametnom dosta!
Samo kockastoglavi debili koriste iOS.
IPhone maaaaaajka, sad ce minusi 😂😂😂😂😂
Bolje uzeti polovnu peticu galaxy
2400mAh...do podne i powerbank kačaj
Imama S4 već 4 godine i neki dan gledam da uzmem taj S8 .... i ja si kupim CAT S60 Beton od telefona, a ovaj S8 pravi derpe fontele a vala miljuipo dati za 100g plastičurine, jok.
I ja sam se oduševio sa CAT naročito kada sam vidio kako ga lik vadi iz betona nakon dva dana a on radi.Malo mi izgleda deblji samo.
Za krkane poput vas Galaxy S8 nije ni napravljen
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proširiva memorija na 265 GB 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
jedan za moga sineka